RIKTIG ALDER: Moldes Vegard Forren. (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/SCANPIX)
RIKTIG ALDER: Moldes Vegard Forren. (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/SCANPIX)

Pollenallergi hemmer Forren

Moldes forsvarstalent Vegard Forren er ute av startoppstillingen mot Viking.

Aker Stadion/Bergen (TV 2 Sporten): Vegard Forren tok Tippeligaen med storm forrige sesong og ble nevnt som aktuell for Norges A-landslag.

Foran årets sesong ble Forren nevnt som et av de heteste salgsobjektene i Tippeligaen.

Men denne sesongen har den unge midtstopperen slitt. Han spilte en svak førsteomgang mot Stabæk i forrige serierunde og har ikke vist samme form som under fjorårets sesong.

Les også: Skadesituasjonen i alle klubbene før runden

Hemmet av pollen
Årsak: Som så mange andre sliter Forren med pollenallergi.

- Jeg har følt meg litt slapp og i tung i beina den siste tiden. Når bjørka blomstrer, gjør ikke jeg det, for å si det sånn, sier Forren til TV 2 Sporten.

Molde-stopperen har ikke merket så mye til pollenallergien de siste årene, men nå har formen dalt såpass at Kjell Jonevret har satt han på reservebenken i lørdagens oppgjør mot Viking. I forrige kamp mot Stabæk ble han byttet ut til pause etter en svak omgang.

- Jonevret sa han måtte gjøre noen grep i pausen, og da var det dessverre meg det gikk ut over. Jeg forstår godt at han vil prøve Marcus Andreasson mot Viking på lørdag, selv om det aldri er kjekt å bli satt ut av laget, sier Forren.

LES: De 10 heteste salgsobjektene

Vraker Forren
Nå tyder det meste på at Molde-trener Kjell Jonevret vraker Forren i startoppstillingen til oppgjøret mot Viking på Aker Stadion lørdag formiddag.

På fredagens formasjonstrening «drillet» Molde-treneren Markus Andreasson og Christian Steen som midtstoppere.

GRATIS: Bli med på minfotball

Det blir trolig den eneste endringen Jonevret foretar seg. Formasjonstreningen viste nemlig at han gir resten av spillerne som var på banen i 3-2-seieren mot Stabæk ny tillit.

Kjell Jonevret vil imidlertid ikke bekrefte laguttaket foreløpig.

Trolig Molde-lag (4-3-3): J. Larsen - K. Vatshaug, C. Steen, M. Anderasson, K. Rindarøy - E. Thioune, T. Holm, D. Berg Hestad, J. Mota - M. Biram Diouf, P. Pate Diouf