bf1943
bf1943

Battlefield 1943 i juni

Konsollene først i skuddlinjen.

Tidligere i år annonserte EA og DICE Battlefield 1943, en direkte oppfølger til deres første spill i serien, Battlefield 1942. Det kom neppe som en overraskelse på noen, tatt i betraktning antallet spill selskapene allerede har melket ut av lisensen, men fram til nå har det blitt sagt lite om spillet og dets innhold. Nå letter EA på sløret og gir oss siste nytt fra fronten.

Akkurat som i de andre Battlefield-spillene er fokuset på flerspiller, og i 1943 vil 24 spillere kunne spille mot hverandre over nett. Som forventet er det et knippe klasser å velge mellom, som alle er utstyrt med et ulikt utvalg våpen, og man kan kommandere et rikt antall kjøretøy i krigens hete. Antall historiske lokaler er denne gangen kuttet ned til tre, og spillere får mulighet til å kjempe i Wake Island, Guadalcanal og Iwo Jima.

Den største nyvinningen i denne utgaven er imidlertid muligheten til å endre landskapet rundt deg, også kjent som å ”sprenge ting i fillebiter”. Battlefield 1943 benytter seg nemlig av Frostbite-motoren, kjent fra Battlefield: Bad Company, som gir spilleren rikelig med muligheter til å smadre ting til pinneved, enten strategisk eller for forlystelsens skyld.

Battlefield 1943 blir gjort tilgjengelig for nedlasting via Xbox Live og Playstation Network i juni, etterfulgt av en PC-versjon i september. Prismessig vil det ligge på $15, eller 1,200 Microsoft points.