Nyhet   VAhovedbilde
Nyhet VAhovedbilde

Velvet Assassin er klar for distribusjon

En kvinnelig agent skal redde oss fra nazistene

Velvet Assassin er klar for distribusjon

En kvinnelig agent skal redde oss fra nazistene

Nyhet - VA1
Nyhet - VA1

Replay Studios og SouthPeak Games annonserte i dag at Velvet Assassin er klart og vil bli sendt ut til distributører 30. april.

Vi har nå blitt overforet med spill fra 2. verdenskrig hvor vi spiller som staute, skyteglade og ganske macho soldater.

I Velvet Assassin er mye snudd på hodet i forhold til dette. Du spiller som en kvinnelig britisk spion som jobber dypt bak fiendens linjer. Violette Summer, som er heltinnen, opererer på flere steder i Europa og utfører alt fra å sabotere til å snikmyrde høyerestående offiserer.

Du har ikke tilgang på hjelpemidler som ikke er historisk korrekte, slik som nighvisionbriller, batmobiler og Pipboy 3000, og du må forholde deg kun til din egen evne til å løse situasjonen med det som du har i umiddelbar nærhet.

Spillet blir utgitt på Xbox360 og PC.

Nyhet - VA2
Nyhet - VA2

Richard Iggo, VP i markedsavdelingen hos SouthPeak sier i pressemeldingen:

"World War II is such a common theme amongst games in the last ten years, but it’s truly rare to find a title that brings gamers into the visceral reality of what happened .Velvet Assassin excels in its ability to make players feel something more than just gameplay."

Som hardcore Thief-fan så håper jeg at vi får et snikespill som krever litt ferdighet, ikke bare med skytevåpen, men med oppgaveløsning i tillegg.

Jeg venter i spenning!