Roy Keane  (Foto: TV 2/)
Roy Keane (Foto: TV 2/)

Keane: - Det er nok av folk uten ambisjoner

Roy Keane ser frem til jobben med å ta Ipswich tilbake til Premier League.

Klubbdirektør Simon Clegg handlet kjapt da han ga Jim Magilton sparken i Ipswich Town. Knapt et døgn tok det før erstatteren var på plass. Mannen som skal ta Ipswich opp i det gode selskap igjen heter Roy Keane.

Var klar for jobben
Hardhausen er mer enn klar for jobben.

- Det blir en enorm utfordring å ta klubben tilbake til Premier League. Jeg er spent, og ser frem til jobben, sa Keane på en pressekonferanse torsdag.

Han var ikke vanskelig å overtale.

Jeg liker å jobbe med ambisiøse folk. Det er nok av folk der ute som ikke har ambisjoner.

- Jeg har hatt en god pause og kost meg, men da anledningen bød seg i løpet av de siste 24 timene, var jeg klar for det, slår han fast.

- Jeg koste meg på treningsfeltet i dag, med spillerne og staben. Det er deilig å være tilbake, sier den tidligere manchester United-stjernen.

Tror det blir tøft
Etter at han ga seg som manager i Sunderland, har Keane hatt det ganske greit.

- Jeg har hatt fem måneder med familien, slappet av, tatt meg av meg selv. Jeg merket for noen uker siden at hvis den riktige muligheten kom, så var jeg klar. Og det er jeg, slår han fast.

- Eierne er ambisiøse, er det noe du liker?

- Ja, absolutt. Jeg liker å jobbe med ambisiøse folk. Det er nok av folk der ute som ikke har ambisjoner. En av grunnene til at jeg tok jobben, er at klubben vil tilbake til Premier League. Akkurat som mange andre klubber i Championship, sier Keane, som vet at det blir knalltøft.

- Det er lett for meg å sitte her å si at jeg har en drøm om opprykk, men «the proof is in the pudding» de neste årene. Det kommer til å bli veldig vanskelig. Hvis West Bromwich, Middlesbrough og Newcastle rykker ned, vil de være i en god posisjon til å rykke rett opp igjen. Men vi skal være med i kampen, lover den nye manageren.