senkveld duell turn
senkveld duell turn

Grasiøs turn-duell for Thomas og Harald

Hvem klarer seg best i turn av «Team Thomas» og «Team Harald»? Sjekk ut bildene!

Denne uken blir nok en prøvelse for Thomas Numme og Harald Rønneberg når de skal duellere i enda en fysisk øvelse.

Turnduell

På «Team Thomas» denne uken, har Thomas Numme fått med seg Susann Goksør Bjerkrheim, mens «Team Harald» består av Harald Rønneberg og Mia Hundvin. Selv om guttene har fått med seg to av våre største håndballprofiler, er det ikke gitt at hverken de eller guttene klarer å overføre treningskunnskapene til en ny idrett, slik at turningen ser bra ut.

De to lagene fikk prøve ut alle turndisiplinene før de valgte ut sine øvelser og det var mildt sagt varierende innsats fra begge lagene. Hvem som er best i turn ser du fredag 24. april kl 22.10 på TV 2.

Jan Teigen i duett med Anita Skorgan

Til «Senkveld» kommer en av Norges mest folkekjære artister; Jahn Teigen. I flere år har han levd tilbaketrukket på en gård i Sverige, men nå setter han kursen for gamle trakter igjen. I sommer skal han nemlig ha show i sin egen hjemby Tønsberg.

Han møter sin tidligere kone, Anita Skorgan som for tiden er aktuell med samleplaten «Hele veien». Sammen skal Jahn Teigen og Anita Skorgan fremføre en av sine mest kjente duetter; «Adieu» for første gang på mange år!

Sykkelstjerne i studio

Etter to fall på to ritt, vurderer nå sykkelstjernen Thor Hushovd om han vil stille til start i Giro d’Italia. Mens han tenker, tilbringer han tid hjemme i Monaco sammen med sin nyfødte datter Isabel og kona Susanne, men tar seg også tid til en liten svipptur til gamlelandet og «Senkveld»-studio.

Sveriges mest berømte blondine

En av Sveriges mest berømte blondiner kommer denne uka til Oslo for å hjelpe venninnen Celina Middelfart med å åpne skjønnhetssalongen BeOne. Vi gleder oss til å møte Playboymodellen, skuespilleren og tv-personligheten Victoria Silvstedt.

Se «Senkveld» på TV 2 fredag 24. april kl. 22.10.

senkveld duell turn
senkveld duell turn
bilde 1
bilde 1
bilde 2
bilde 2
bilde 3
bilde 3
bilde 4
bilde 4