Charterfeber
Charterfeber

Charter-damene hetses grovt på nett

- Det er ikke normale mennesker som sier slik ting, raser Lisbeth og Nansy.

Lisbeth Meisler og Nansy Rostad er lei seg etter å ha mottatt hets på nett.

«Charterfeber»-damene har fått flere sjikanerende meldinger på Nettby, og har nå sett seg lei på det de mener er upassende oppførsel.

- Vi får dårlige meldinger til oss på Nettby - det er det eneste nettstedet vi er. Facebook og sånn orker vi ikke. Det er altså så mye dritt som folk klarer å slenge. At vi forsøpler byen deres og sånn. Det er litt trist, sier Lisbeth i et intervju med «God kveld Norge».

Les mer: - De har ødelagt «Charterfeber»

- De er bare misunnelige

Bingodamene er kjent for sin store appetitt på Baileys og sigaretter - og i netthetsen går det fram at noen misliker fremtoningen deres.

- Vi går ut ifra at de er misunnelige når de er så slemme uten å kjenne oss. Det er ikke normale mennesker som sier slik ting, sier Lisbeth.

- De kunne kommet direkte til oss og sagt at de synes vi driter oss ut. Det er mer fair, føler Nansy opp.

Les mer: - For mye fokus på tvillingene

- Dere forsøpler byen

Damene understreker at de også får mange hyggelige tilbakemeldinger, men at det ofte er de negative som man husker ekstra godt.

- Å slenge dritt på nettet er ikke koselig. Personen som er mest aktiv skriver heller ikke navn og adresse. Vi får ikke kontakt og heller ikke forsvart oss.

Sjikanen og hetsen kommer ifølge bingodamene fra en spesiell dame.

- Hun sier vi forsøpler byen hennes. Hun spør om vi er ferdige med den dritten og spør om det kommer mer dritt. Hun sier at hun er lei av å se oss byen sin, sier «Charterfeber»-venninnene.

- Hun må jo ha sett på «Charterfeber» i alle fall.

På Twitter? Følg «God kveld Norge» her!

Se «God kveld Norge» på TV 2 lørdag kl. 21.40.

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk ut «God kveld Norge»