Reddet tre straffespark

Werder Bremen-keeper Tim Wiese ble den store helten da han sikret en plass i cupfinalen.

Tim Wiese  (Foto: Axel Heimken/AP)
Tim Wiese (Foto: Axel Heimken/AP)

Oppgjøret mellom Hamburg og Werder Bremen i semifinalen i den tyske cupen endte 1-1 etter 120 minutter, selv om hjemmelaget Hamburg måtte spille ekstraomgangene med en spiller mindre etter David Jarolims røde kort.

I straffesparkkonkurransen scoret Werder Bremen på tre av tre forsøk, mens Wiese stoppet skuddene fra Jerome Boateng, Ivica Olic og Marcell Jansen. Etter den siste redningen kunne han juble som matchvinner.

Landslagsstopper Per Mertesacker ga Werder Bremen en tidlig ledelse i kampen mellom de to lagene som i den neste tiden også skal møtes to ganger i UEFA-cupsemifinale og en gang i serien.

Ivica Olic utlignet midt i annen omgang da han styrte et skudd fra Guy Demel i nettet til sitt sjette cupmål for sesongen.

Jarolim ble sendt av banen med rødt kort på overtid for en kroppstakling mot Mesut Özil som ellers ville vært alene gjennom. (©NTB)