Kjell Jonevret gleder seg til å møte Viking  (Foto: Johannessen, Sara/SCANPIX)
Kjell Jonevret gleder seg til å møte Viking (Foto: Johannessen, Sara/SCANPIX)

Hareide lurer i Molde-kulissene

Derfor vil Molde nå begynne kontraktsforhandlinger med Kjell Jonevret.

Aker stadion, Molde (TV 2 Sporten): Ledelsen i Molde Fotballklubb vil om kort tid kalle inn trener Kjell Jonevret, for å snakke om en forlengelse av trenerkontrakten.

- Det har blitt så mye spekulasjoner og skriverier, at vi fremskynder planene. Vi håper på et svar innen en uke, sier klubbdirektør Tarje Nordstrand Jacobsen til TV 2 Sporten.

Hareide lurer i kulissene
- Hva med Åge Hareide, han har tidligere vært nevnt som arvtaker når kontrakten til Jonevret utløper?

- Det er også en av grunnene til at det haster litt. Vi vil gjerne vite hvor vi og Jonevret har hverandre, sier Nordstrand Jacobsen.

Den tidligere landslagssjefen, Åge Hareide, har vært i jevnlig kontakt med ledelsen i Molde, og har tidligere blitt tilbudt en jobb som sportsdirektør. Men den stillingen har han sagt høflig nei til. Årsak: Hareide ønsker seg tilbake på treningsfeltet som hovedtrener.

- Det er alltid kjekt at gode navn gjerne vil komme til oss, er alt Nordstrand Jacobsen vil si om den saken.

Avviser Sverige-rykter
Kjell Jonevret har gode kort på hånden når han om få dager skal i samtaler med Molde-ledelsen.

Den populære svensken overtok Molde i 2007 etter at laget rykket ned i Adeccoligaen sesongen før. Målet var å etablere laget i toppen i norsk Tippeliga.

Akkurat det er han i god rute til å lykkes med. Molde topper tabellen etter fem serierunder.

Jonevret avviser ryktene om at han har sterk hjemlengsel, og derfor skal være på vei tilbake til Sverige etter at kontrakten utløper etter sesongslutt.

- Det stemmer ikke i det hele tatt. Jeg trives fantastisk bra her og har overhodet ingen lengsel etter å komme hjem til Allsvenskan, hvis det er det du tenker på, sier han til TV 2 Sporten.

- Hva tenker du om fremtiden da?

- Det vet jeg ikke. Jeg skulle prate med Molde om dette i sommer, men siden det er blitt så mye snakk kommer vi til å fremskynde samtalene slik at vi vet hvor vi har hverandre, sier Jonevret.