Arshavin (Foto: Phil Noble/REUTERS)
Arshavin (Foto: Phil Noble/REUTERS)

Arsjavins mor vekket naboene

Sønnen ringte hjem klokken 0700 etter festkampen.

Han har knapt rukket å fly over hele flyttelasset, med Andrej Arsjavin står allerede skrevet med gullskrift i Premier Leagues historie.

Aldri før har en bortespiller scoret fire mål i én og samme seriekamp på Anfield, men nettopp det kunststykket presterte en 27 år gammel russer i løpet av 55 minutter tirsdag kveld.

Mor holdt naboene våkne
Nå avslører heltens mamma Tatjana at heller ikke hun sto stille da sesongens kanskje største fotballthriller skrev kapittel på kapittel i Nord-England.

- Jeg ser alle Andrejs kamper, selv om det var etter midnatt her i Russland da han startet å score, sier Tatjana til uefa.com.

For der sønnen legger fingeren over munnen etter hvert mål, slipper moren i stedet ut et skrik eller to i nattemørket.

- Jeg prøver aldri å legge skjul på mine følelser. Men jeg tror naboene forstår og har blitt vant til at jeg har følelsene utenpå, sier mor Arsjavin dagen derpå.

Fikk ikke sove etter praktkampen
Etter kampslutt maktet heller ikke sønnen å holde seg i ro. Lite søvn ble til en tidlig telefon hjem til barndomshjemmet i St. Petersburg.

- Jeg pratet med ham i dag morges, da klokken kun var sju i London. Han fikk ikke sove etter en slik tett batalje hvor presset var veldig høyt, avslører Arsenal-stjernens mor overfor nettstedet.

Rafael Benitez (Foto: NICK WILKINSON/EPA)
Rafael Benitez (Foto: NICK WILKINSON/EPA)