Rafael Benitez og Arsène Wenger (Foto: NICK WILKINSON/EPA)
Rafael Benitez og Arsène Wenger (Foto: NICK WILKINSON/EPA)

Wenger vil hjelpe Liverpool i gullkampen

Har skumle planer for Manchester United.

Liverpool - Arsenal 4-4

De lærde strides om den fantastiske 4-4 kampen mellom Liverpool og Arsenal tirsdag kveld avgjorde gullkampen i Premier League.

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Arsenal-manager Arsène Wenger mener det fremdeles er helt åpent, og har planer om å gi Liverpool gullassistanse ved å slå Manchester United på Old Trafford i den nest siste serierunden 16. mai.

- Det (tittelracet) kommer an på kampene som kommer. Liverpool skal ikke bekymre seg, vi skal gjøre så godt vi kan mot Manchester United og prøve å vinne. Det er fremdeles veldig åpent, sier Wenger.

Se Wenger på pressekonferansen etter kampen i videovinduet over!

Les også: Benitez nekter å gi opp gulldrømmen
Les også: - Arsjavin var «outstanding»
Les også: Firedobbelt Arsjavin i fotballfest

Takker gressmatta på Anfield
Franskmannen takker gressmatta på Anfield for åttemålsfesten, som det vil gå gjetord om i mange år fremover.

- Jeg mener det var en kamp med frenetisk tempo, topp kvalitet teknisk og begge lag skapte mange sjanser. Du ser at man på en god bane kan spille god fotball i Premier League, sier Wenger.

MINFOTBALL - gratis og enkelt

- En stor forestilling
TV 2 Sportens kommentator Øyvind Alsaker mener det var «et ran av Arsenal». Wenger var på den andre siden skuffet over at spillerne mistet seieren på i sluttsekundene, men medgir at det kanskje var fortjent - selv om han ikke vil gå så langt som å si at Liverpool fortjente alle tre poengene.

- Vi er halvfornøyd fordi vi scoret fire mål, men litt misfornøyd med at vi slapp inn fire, spesielt med 4-3 ledelse når det gjenstår to minutter. Da er laget skuffet, men jeg vil gi laget ros for nok en stor forestilling i kveld. Det hadde Liverpool også og til slutt var kanskje uavgjort et rettferdig resultat, sier Arsenal-manageren.

Se Benitez på pressekonferanse etter kampen:

303266