legorockband
legorockband

LEGO Rock Band annonsert

Klossete bandopplevelse senere i år.

I starten av måneden skrev vi om de pågående ryktene om at LEGO Rock Band var på vei, etter at navnet dukket opp i en lysbildefremvisning av Harmonix-sjef Dan Teasdale som havnet på avveie. Nå faller imidlertid brikkene på plass idet Harmonix og Traveler’s Tales offisielt bekrefter at LEGO Rock Band virkelig er under utvikling, og forventes å ”rock your blocks off” før nyttår.

Målet med spillet vil være å tilby en musikkopplevelse for hele familien, kjemisk renset for alt som kan være upassende for barn i form av tekster og visuelle inntrykk. Foreløpig kan Harmonix bekrefte følgende fem låter:

"Song 2" (Blur)

"Kung Fu Fighting" (Carl Douglas)

"The Final Countdown" (Europe)

"Boys and Girls" (Good Charlotte)

"So What" (Pink)

Spillet blir utviklet av Traveler’s Tales, som med sitt arbeid på LEGO Star Wars, LEGO Batman og LEGO Indiana Jones har bevist at de er eksperter på området. I likhet med deres tidligere spill vil man også i LEGO Rock Band kunne sette sammen sine egne LEGO-bandmedlemmer, og spillet vil etter sigende støtte instrumenter fra andre musikkspill enn Rock Band. Det vites imidlertid ikke om vi vil kunne bygge våre egne trommesett i denne omgang.

LEGO Rock Band skal etter planen være ferdigstilt senere i år, og kommer til Playstation 3, Xbox 360 og Wii. En egen versjon til DS er også under utvikling.