ETTERLYST: Ina Caterina Remhof (26) og kjæresten Sascha Schmidt (24) forlot Remhofs tre barn på en pizzarestaurant i Italia. (Foto: Italiensk politi / Handout)
ETTERLYST: Ina Caterina Remhof (26) og kjæresten Sascha Schmidt (24) forlot Remhofs tre barn på en pizzarestaurant i Italia. (Foto: Italiensk politi / Handout)

Forlot tre barn på pizzarestaurant

Paret gikk for å røyke - nå er de sporløst forsvunnet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det tyske paret fortalte betjeningen på pizzarestauranten i byen Aosta nordvest i Italia at de skulle ut og ta en sigarett. Siden har ingen sett dem.

Tre barn, en baby på seks måneder, en på to år og en på fire ble etterlatt på restauranten, skriver den britiske avisen Daily Mail.

Sporløst forsvunnet

Italienske myndigheter har satt i gang en stor leteaksjon etter hendelsen som skjedde søndag.

Det tyske paret som forlot barna på restauranten er Ina Caterina Remhof (26) og Sascha Schmidt (24). Alle tre barna skal være Remhof sine fra et tidligere forhold.

Betjeningen ble mistenksom da paret hadde vært borte i ti minutter. Da de gikk ut for å se etter dem, var de sporløst forsvunnet.

- De to eldste barna forstod ikke hva som hadde skjedd. De trodde moren hadde gått på toalettet og ikke funnet veien tilbake, sier eieren av pizzarestauranten, Carmelo Casella ifølge nyhetsbyrået AP.

Fattige og forsømt

Parets bil ble senere funnet i utkanten av byen Aosta.

De tre barna er tatt hånd om av de italienske myndighetene, og politiet har kom tirsdag i kontakt med bestemoren i Tyskland.

Talsmann for politiet i Aosta, Lorenzo Mediano, sier til nyhetsbyrået AP at familien så ut til å være fattige, og at barna virket noe forsømt, men at de var i god fysisk form.

Ekteparet som er savnet skal tidligere på søndagen ha forsøkt å leie et hotellrom med et kredittkort som var gått ut på dato.