
Smaken av Vestlandet
Kalkun, villgeit og brisling er noe av det som står på menyen i kveld.
Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Sigurd og Erling blir med på brislingfiske i Eidfjord, besøker en økologisk kalkunfarm i Norheimsund og lager spekepølse i Ostereidet.
Grønnsakene drar de til Voss for å hente inn og epler og plommer til desserten finner de i Ålvik. Sigurd tar også en tur til en ciderprodusent i Ulvik i Hardanger.
Hanne Frosta driver restauranten «På Høyden» i Bergen, og er svært opptatt av å bruke økologiske og lokale råvarer.
Hun ble som første kvinne kåret til «Årets Kjøkkens
For å lese eldre artikler må du logge inn eller registrere en TV 2 Konto
Det er gratis å registrere seg og du får da tilgang til hele arkivet vårt.
Artikkelen er oppdatert