slumdogmodre680 (Foto: APTN)
slumdogmodre680 (Foto: APTN)

Her slåss de om Slumdog-stjernen

Faren til barnestjerne anklages for å ville selge datteren. Resultatet ble fullt basketak mellom mor og stemor.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Rubina Ali (9) fra slummen i Mumbai i India, ble verdenskjent da filmen hun spilte i, Slumdog Millionaire, vant Oscarstatuetten for beste film.

Etter et kort opphold i Hollywood gikk livet tilbake til det vanlige for den fattige familien, og den indiske barnestjernen har fort fått merke medaljens bakside.

slumdogjente680 (Foto: APTN)
slumdogjente680 (Foto: APTN)

- Ville selge datteren

Ifølge en britisk tabloidavis har Rubinas far, Rafiq Qureshi, vært villig til å selge datteren til en journalist som ga seg ut for å være ute etter å gifte seg med niåringen.

Nå etterforsker indisk politi saken, men faren har benektet hele historien, og sier han ble lokket inn i en felle.

Mødrene slåss

Søndag 19. april toppet konflikten seg i en skikkelig slåsskamp mellom mor og stemor til Rubina.

slumdogkamp680 (Foto: APTN)
slumdogkamp680 (Foto: APTN)
Runinas stemor, Munni Qureshi, og hennes biologiske mor, Khurshid Begum, gikk løs på hverandre med både TV-kameraer og journalister til stede.

Se video øverst!

- Jeg vil bare si at de skulle blitt straffet neste gang faren tør å prøve å selge sin datter. Jeg kan også klandres, jeg burde også straffes. Barnet kan ikke bli utlevert til meg, men bor på et hostell. Jeg fikk vite dette i dag fra media. I morgen kan han (faren) prøve igjen, hvordan kan vi vite at han ikke gjør det?, spør den biologiske moren gråtkvalt.

- Tilbudt å selge foreldreretten

Runbinas far, Rafiq Qureshi, benekter å ha forsøkt å selge datteren sin.

slumdogfar680 (Foto: APTN)
slumdogfar680 (Foto: APTN)

- Vi gikk for å møte moren med gode intensjoner, men de har bare kommet med falske beskyldninger. Jeg har forklart til politiet at de ringte meg og min familie dit for å sette meg i en felle. Nå framstiller de dette på en annen måte, sier faren.

- De tilbød meg penger for å gi opp foreldreretten til min datter, men jeg nektet, sier han.

Rubina selv sier at hun liker å være med faren. Hun bor til daglig sammen med ham og stemoren, etter at moren forlot dem for flere år siden.

Mens den indiske familien strir med sine problemer, spiller Slumdog Millionaire for fulle kinosaler. Til nå har filmen spilt inn 300 millioner dollar.

slumdogstjerne680 (Foto: APTN)
slumdogstjerne680 (Foto: APTN)