Ingen spor etter savnet Valdres-mann

Tre helikoptre var i luften tirsdag for å lete etter mannen i 30-årene som har vært meldt savnet i Valdres siden søndag kveld. Letingen er så langt resultatløs.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

- Vi mener å ha vært gjennom det som det er mulig å gå gjennom av terreng og veier og sideveier i Vang-området i Valdres, der mannen sist ble sett søndag kveld. Nå er vi avhengig av tips og innspill fra publikum, sier operasjonsleder Bård Christiansen i Vestoppland politidistrikt til NTB.

To politihelikoptre og et sivilt innleid helikopter lette tirsdag etter den savnede. I tillegg var 50-60 frivillige på leting i terrenget og langs veier.

Den savnede kjørte vestover ved Ryfoss da han sist ble sett søndag kveld i en grå Nissan King Cab pickup med kjennemerke YE 48237.

- Vi vurderer å gå ut med etterlysning med bilde av både den savnede og av bilen. I tillegg fortsetter vi den taktiske etterforskningen, som så langt har vært uten spor, sier Christiansen.

Den savnede mannen kjører en lånt bil, og den 39 år gamle eieren av bilen gjør det klart overfor Oppland Arbeiderblad at det ikke er han som er savnet. (©NTB)