Kjetil Rekdal  (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/SCANPIX)
Kjetil Rekdal (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/SCANPIX)

Rekdal nekter å ta selvkritikk

Aalesund-trener Kjetil Rekdal angrer ikke på at han kritiserte Trond Fredriksen etter søndagens kamp mellom Aalesund og Start.

Det har blitt mye oppstyr etter at Kjetil Rekdal gikk hardt ut mot sin egen spiller på Color Line Stadion søndag. I dag var Rekdal på plass i Sportstabloid for å svare på kritikken.

- Jeg står fortsatt for det jeg har sagt. Det jeg ikke skjønner er hvorfor hele Fotball-Norge skal kaste seg på og mene noe om dette, sier Rekdal.

Du kan se hele Sportstabloid på TV 2 Sport klokka 20.00 eller på TV 2 Zebra klokka 23.25.

Flere fotballtrenere og ledere har i den siste tiden kastet seg på og fordømt Rekdals oppførsel. Redaktør i ukebladet Ledelse, Magne Lerø, kritiserte også Rekdal i dagens Sportstabloid.

- Det her vi nå har sett er en tabbe av han. Man bør ikke omtale sine ansatte på den måten. Og hvis det skulle skje kan han i alle fall ikke står for det etterpå, sier Lerø.

- Jeg vet ikke hva slags ekspert dette er, men det høres ut som om han aldri har vært i en fotballgarderobe, sier Rekdal.

Tror Fredriksen har tatt poenget
Aalesund-treneren tror imidlertid at Trond Fredriksen har fortstått poenget og blir en bedre fotballspiller av kritikken.

- Det er jo ikke Trond sin feil at vi gjør en dårlig 2. omgang, men har lar være å gjøre en helt spesifikk oppgave jeg gir han og det poenget tror jeg han har forstått, sier Rekdal.

Aalesund møter Fredrikstad på bortebane i neste serierunde.