Guti  (Foto: DANIEL OCHOA DE OLZA/AP)
Guti (Foto: DANIEL OCHOA DE OLZA/AP)

Guti klar for lokaloppgjør

I kveld barker Real Madrid og Getafe sammen til lokaloppgjør på Santiago Bernabeu.

Se Real Madrid-Getafe på tv2sporten.no, eller TV 2 SPORT kl. 21.00.

Madrid-trener Juande Ramos har skadeproblemer i troppen, men den gode nyheten er at Jose Maria Gutierrez er spilleklar. Guti går trolig inn på plassen til Lassana Diarra, som fikk sitt femte gule kort i helgens borteseier mot Recreativo Huelva.

Venter intenst oppgjør
Målscoreren mot Huelva, Marcelo, spiller nok en gang fra start for de helhvite. Gabriel Heinze sliter med et hovent og betent kne. Snjeider er heller ikke disponibel, etter en liten muskelavrivning bak i det venstre låret.

Lokaloppgjøret er spådd til å bli av den intense sorten. Som mange vet, jager Madrid Barcelona, og avstanden har i noen runder nå vært seks poeng. Skulle Madrid vinne kveldens kamp, er forskjellen tre poeng til Barcelona.

Serielederen skal ut i sin midtukekamp først i morgen kveld. Da står tabelltreer Sevilla på motsatt halvdel. I hovedstaden håper de på at Sevilla kan være klubben som hjelper sitt lag. Men først må de selv gjøre jobben i kveld.

Godt tak på Real
Getafe, som består av flere tidligere Madrid-spillere, kjemper for å unngå nedrykk. Avstanden til den berømte nedrykksstreken er kun på fire poeng.

Lillebror har hatt et godt tak på Madrid. Forrige sesong vant de 1-0 på Bernabeu. I innværende sesong slo Getafe overraskende Madrid med 3-1.