McConaughey har ingen gifteplaner

Matthew McConaughey nyter familielivet og kan feire at han vært sammen med sin kjæreste, modellen Camilla Alves, i snart ett år.

I juli i fjor fødte hun deres sønn Levi, men i et nytt intervju med nettstedet Access Hollywood, kunne McConaughey avsløre at han ikke har noen planer om å gå til alters i nær fremtid.

– Jeg har ikke noe imot ekteskap. Vel, jeg har bare ikke tenkt å gifte meg akkurat nå, sa McConaughey da han møtte pressen under lanseringen av sin nye film «Ghosts Of Girlfriends Past».

Da han ble spurt om filmen – der McConaugheys karakter, Connor Mead, tar en tur gjennom sin brokete romantiske historie på vei mot å finne den sanne kjærligheten – hadde forandret hans syn på ekteskap, innrømmet skuespilleren at han alltid har hatt sans for giftermål.

– Jeg har et godt forhold til ekteskap. Jeg mener, jeg tror på ekteskap, jeg støtter det som en institusjon... Se hvordan det fungerer. Jeg har sett at det har holdt par sammen som burde vært sammen også. Jeg kommer fra en familie som har prøvd ut ekteskap med godt resultat, sa han. (©NTB)