TØFFE TAK: Martin Fillo blir beskyldt for å ha spyttet på Ardian Gashi. (Foto: Hansen/SCANPIX)
TØFFE TAK: Martin Fillo blir beskyldt for å ha spyttet på Ardian Gashi. (Foto: Hansen/SCANPIX)

- Fillo spyttet etter Gashi

- Det simpleste du kan gjøre på en fotballbane, sier Raio Piiroja.

Viking Stadion/Bergen (TV 2 Sporten): Det var etter 13 minutters spill i Vikings 1-2-tap mot Fredrikstad den ufine episoden inntraff.

Fredrikstads Raio Piiroja beskylder Vikings Martin Fillo for å ha spyttet etter Ardian Gashi.

- Jeg fikk med meg hele episoden fra kloss hold. Fillo blir først sur etter å ha blitt taklet av Gashi uten å få frispark. Deretter spytter han etter Gashi i det han løper forbi. Det var en saftig klyse som traff like ved siden av Gashi, sier Fredrikstads midtstopper Raio Piiroja til Aftenbladet.no.

- Helt idiotisk av ham
FFK-stopperen løp rett bort til Fillo for å si sin mening om den ufine episoden.

- Jeg sa at det var idiotisk av ham å spytte. Det er greit å sette inn en litt for hard takling av og til, men spytting er noe av det simpleste man kan gjøre på en fotballbane, sier Piiroja.

Se hva Vikings trener Uwe Rösler sa etter kampen:

302997

Ardian Gashi unngikk å bli truffet av Fillo påståtte spytteklyse - men mener Vikings midtbanespilleren hadde fått rødt kort om dommeren hadde fått med seg hendelsen.

- Det er for så vidt greit nok, men spytting bør Fillo holde seg for god til. Til syvende og sist er det bare han selv det går utover. Hvis dommeren får det med seg neste gang, så ryker han nok rett ut, sier Gashi.

MINFOTBALL: Over 14.000 medlemmer nå

- Jeg spyttet ikke!
Martin Fillo selv avviser på det sterkeste at han sendte i vei en spytteklyse i retning Ardian Gashi.

- Nei, nei, nei, det er ikke sant. I kampens hete hender det at det blir sagt noen stygge ord. Jeg snakket med Gashi ansikt til ansikt, men spyttet, det gjorde jeg ikke, sier Fillo til Aftenbladet.no om angklagene fra FFK-leiren.

Se høydepunktene fra kampen her:

302980