SCORET: Peter Kovacs. (Foto: Kallestad, Gorm/SCANPIX)
SCORET: Peter Kovacs. (Foto: Kallestad, Gorm/SCANPIX)

Fagermo mener Odd måtte være kyniske

Dag-Eilev Fagermo forklarer hvorfor Odd Grenland skapte så få sjanser mot RBK.

ROSENBORG - ODD 1-1:

Lerkendal/Bergen (TV 2 Sporten): Først i 2. omgang kom Odd Grenland til en stor sjanse mot Rosenborg. Og den fikk nykommeren i årets Tippeliga maks uttelling for. Peter Kovacs utnyttet svakt forsvarsspill av Rosenborg, og headet inn 1-0-ledelse etter 70 minutters spill.

Les også: - Odd skapte kun en sjanse!

Hyller Peter Kovacs
Vertene utlignet imidlertid ved Rade Prica ti minutter senere. Men Odd kunne ta med seg ett poeng hjem, etter å ha stått av trondheimsklubbens stormløp i sluttminuttene.

- Ja, vi er fornøyd med ett poeng. Vi spiller jo på bortebane mot et brukbart lag, konstaterer Odd-trener Dag-Eilev Fagermo overfor TV 2 Sporten.

Han hyller Peter Kovacs som en av Tippeligaens beste angripere.

- Kovacs har tatt steget, og er virkelig blitt en klassespiss i Tippeligaen, sier Fagermo.

Rosenborg-trener Erik Hamrén mente Odd kun skapte en målsjanse i løpet av kampen.

Fagermo uenig
Det er Fagermo ikke helt enig i.

- Rosenborg skaper jo ikke all verden selv. Det var ikke noe annet enn krig som nyttet siden forholdene var som de var. Vi greide ikke å spille fotball, og da handlet det kun om å måtte være kyniske. Og det greide, vi, sier Fagermo, som ikke vil utpeke Rosenborg til en klokkeklar gullfavoritt etter søndagens batalje.

- RBK bør jo være blant de to beste lagene i Tippeligaen denne sesongen. Men i dag synes jeg de ikke var all verden, mener han.