Cristiano Ronaldo, Wayne Rooney  (Foto: Armando Franca/AP)
Cristiano Ronaldo, Wayne Rooney (Foto: Armando Franca/AP)

Ronaldo tror på kvintuppel

Første hinder er Everton i semifinalen i FA-cupen.

Følg Manchester United-Everton i vårt livesenter fra kl. 17.00

Manchester United har allerede vunnet verdensmesterskapet for klubblag og ligacupen. Tre turneringer gjenstår i det som kan bli «de røde djevlenes» beste sesong noensinne: Mesterligaen, Premier League og FA-cupen.

Søndag kl. 17.00 venter Everton på Wembley. Cristiano Ronaldo ser frem mot utfordringen.

- Vi har en god mulighet, men det vil fortsatt bli vanskelig å vinne fem troféer. Likevel er det ikke umulig. Everton-kampen vil bli tøff, men alle vet at vi er i finalen hvis vi vinner, sier Ronaldo til Sky Sports.

Altomfotball.no følger FA-cupen: Terminliste I Statistikk

- Den riktige klubben for meg
Portugiseren gir tydelige signaler om at han vil bli å finne i United-drakten også neste sesong.

- Jeg er veldig fornøyd med å være her. Jeg vil vinne flere troféer. For øyeblikket er dette den riktige klubben for meg. Jeg ønsker å vinne troféer også neste sesong, sier Ronaldo.

- Premier League er tøffest
Han er ikke overrasket over den engelske dominansen i Mesterligaen.

- Jeg mener Premier League er den tøffeste ligaen i verden. Her er konkurransen tøffest, og her er de beste spillerne, sier ballvirtuosen.

Skadeskutt Everton
Everton må klare seg uten flere av sine mest sentrale spillere i søndagens semifinale. Forsvarsspiller Nuno Valente (kne), midtbanespiller Mikael Arteta (korsbånd), samt de to spissene Victor Anichebe (kne) og Yakubu Ayegbeni (akilles), er alle uaktuelle.

En annen viktig brikke, den innlånte brasilianske Manchester City-spissen Jo, er «cup-tied». Også Louis Saha er usikker.

For United ser skadesituasjonen lysere ut enn på lenge. Rio Ferdinand, Dimitar Berbatov, Rafael da Silva, Gary Neville og Jonny Evans har hatt kortere eller lengre opphold på sykestuen, men nå er alle tilbake for fullt.

Darren Fletcher har stått over de to siste kampene etter at han i forrige uke pådro seg en strekk bak i låret, men også han kan være klar til søndag. Kun Owen Hargreaves og Wes Brown er uaktuelle.