Mann omkom i kraftig kollisjon i Hedmark

En 27 år gammel mann fra Stange omkom i en frontkollisjon mellom en personbil og en maxitaxi på E6 i Stange kommune sør for Hamar lørdag kveld.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den omkomne var fører av personbilen. Til sammen var 14 personer involvert i ulykken. Sjåføren i maxitaxien, en 38 år gammel mann, er innlagt på Ullevål universitetssykehus i Oslo med alvorlige bruddskader. De tolv andre, alle passasjerer i maxitaxien, fikk lettere skader.

Ulykken skjedde på en bakketopp der motorveien innsnevres fra tre til to felt.

Personbilen skal ha kommet over i motgående kjørefelt før ulykken og frontkolliderte med maxitaxien. Maxitaxien kjørte av veien og ned en skråning etter kollisjonen. Deretter veltet den over på siden.

E6 forbi ulykkesstedet var stengt i om lag to timer etter sammenstøtet, men ble åpnet igjen ved 1.30-tiden natt til søndag.

- Vi har nå gjort oss ferdige på ulykkesstedet. Det har ikke vært spesielt mange ulykker på dette stedet tidligere, til tross for at veien snevres inn fra tre til to kjørefelt akkurat her, opplyser operasjonsleder Henning Olsen i Hedmark politidistrikt til NTB. (©NTB)