fallout3
fallout3

Fallout til storskjermen?

Nyregistrerte varemerker vekker nysgjerrighet.

Fallout-serien fikk et etterlengtet comeback i fjor da Bethesda Softworks ga ut Fallout 3 til PC, PS3 og Xbox 360. Spillet ble mottatt til strålende anmeldelser stort sett overalt, og den første tilleggspakken er allerede ute. Fansen har begynt å spekulere i hva det neste vil bli for den anerkjente rollespillserien, og nå ser det ut til at ting kan ha tatt en relativt uventet vending.

Bethesda har nemlig registrert to nye varemerker i det amerikanske patentsystemet som begge hinter til at Fallout kan gå til ikke bare kinolerretet, men også TV-skjermen. Ett varemerke knytter Fallout-navnet til en ”underholdningstjeneste i form av et TV-program”, noe som absolutt kan indikere muligheten for at Fallout kan bli en – du gjettet riktig – TV-serie. Den andre registreringen omhandler et varemerke for ”spillefilmer om en post-nukleær apokalyptisk verden”, og selv om Fallout-navnet ikke er knyttet direkte til dette, er det lett å legge sammen to og to.

Fallout-spillene finner sted i fremtiden i etterkant av en atomkrig, hvor store deler av Amerikas befolkning ble flyttet inn i gigantiske, underjordiske hvelv for å beskytte dem mot atombombene og den påfølgende strålingen. Imidlertid leder diverse omstendigheter til at hovedpersonen må ut av hvelvet og opp på overflaten, hvor et større eventyr venter.

Vi venter spent på hvor dette vil lede med tiden, og krysser fingre og tær for at Uwe Boll holder seg langt, langt unna.