Gjerpen  (Foto: TV 2/)
Gjerpen (Foto: TV 2/)

Gjerpen-treneren: - Det har gått en kule varmt

Manglende lønnsutbetaling har tvunget trener Knut Ove Joa og spillende samboer Lene Tønnesen til å forlate Gjerpen.

Se Gjerpen - Larvik, semifinale i cupvinnercupen, direkte på TV 2 og tv2sporten.no 14.30!

Det er med blandede følelser spillerne i Gjerpenleiren forbereder seg til semifinale i cupvinnercupen. Både Trener Knut Ove Joa og hans spillende samboer Lene Tønnesen håper å danke ut storesøster Larvik, men begge kommer til å forlate klubben fordi de ikke får utbetalt lønn.

- Den siste perioden har jeg lekt mer psykolog enn trener, så det har vært en spennende utfordring. Det har gått en kule varmt hjemme noen ganger, sier Joa.

- Det blir mye grining i stedet for glede. Man tenker på alt det utenomsportslige i stedet for det sportslige, forteller Tønnesen.

Godt tak på Gjerpen
Lørdag venter Larvik i det første oppgjøret av to i cupvinnercupens semifinale. Gjerpen har ikke slått Larvik siden 23. april 1995. Da vant Gjerpen 24-23 over Larvik i den første sluttspill-semifinalen i Skienshallen. Mirella Mierzejewska og Siri Eftedal scoret seks mål hver for Skienslaget i den kampen. Larvik vant returmøtet og gikk senere til topps i sluttspillet.

Likevel vil ikke Joa kaste inn årene av den grunn.

- Jeg har alltid trodd på at det finnes en vakker dag. Det har jeg sagt siden jeg startet. Nå har jeg få muligheter til å vise at den dagen finnes. Jeg håper virkelig at det skjer i dag, sier Joa.

Retur søndag
Returkampen spilles i Bergslihallen søndag kl. 14.15, og den kampen sendes på TV 2 Zebra.