X facor 2 (Foto: Berit Roald)
X facor 2 (Foto: Berit Roald)

Åpen audition for «X Factor»

Søknadsfristen for «X Factor» er over, men det er fremdeles mulig å komme uanmeldt til åpen audition i hver by.

Rekordmange 5700 søkere har meldt interesse for å delta i TV 2s nye talentsatsing «X Factor». Om man av en eller annen grunn ikke fikk sendt inn søknad innen fristen, eller om man de nærmeste dagene ikke får positivt svar på sin søknad, trenger toget likevel ikke være gått.

- For å sikre oss at nivået på «X Factor»-deltakerne blir så høyt som mulig, ønsker vi naturlig nok å høre så mange som mulig. Derfor arrangerer vi også en åpen audition i hver by for alle som vil prøve seg, forteller TV 2s presseansvarlig Bjarne Laastad.

Spørsmål og svar om «Factor»!

- Vær tidlig ute!

Laastad understreker at det er lurt å møte opp tidlig.

- Vi starter åpen audition når vi er ferdig med å høre alle de som er invitert på bakgrunn av søknadene de har sendt inn. Starttidspunkt for åpen audition er satt til klokken fire i hver by, men det er lurt å være ute i god tid for å få en god plass i køen for åpen audition, sier han.

Han minner samtidig om at alle som møter opp på åpen audition, får anledning til å synge.

- Vi tar inn så mange vi har kapasitet til, og kommer til å holde på lenge. Det er likevel viktigt å understreke at man på åpen audition ikke har noen 100 prosent garanti for å få prøvesynge om man kommer for langt bak i køen, forklarer Laastad.

Hvor og når skal jeg møte?

Trondheim: 13. mai, Comfort Hotel Trondheim, klokken 16.00.

Oslo: 22. mai, Clarion Hotel Royal Christiania, klokken 16.00.

«X Factor» begynner på TV 2 i september.

Les alt om «X Factor» her!