Karl Arne Johannessen  (Foto: Poppe, Cornelius/SCANPIX)
Karl Arne Johannessen (Foto: Poppe, Cornelius/SCANPIX)

- Hyggelig å bli spurt

Karl-Arne Johannessen vurderer comeback som håndballpresident.

Det vakte harme i Forbundsstyret da valgkomiteen innstilte Arvid Andenæs og Kjersti Steinskog som henholdsvis president- og visepresidentkandidat.

Ingen av dem har erfaring fra styret i Norges Håndballforbund og det sittende styret har varslet at de trekker seg dersom valgkomiteens innstilling går gjennom på neste helgs Håndballting i Trondheim.

Vil ha Johannessen og Karlsen
Nå jobbes det med et benkeforslag hvor tidligere håndball- og idrettspresident Karl-Arne Johannessen og nåværende styremedlem Espen Karlsen utgjør presidentskapet i NHF.

Les også: Vil ha Johannessen som håndballpresident

- Jeg vil ikke gi noen kommentar til hvorfor vi har satt opp de to navnene. Det jeg kan si er at vi nå i de forskjellige regionene samarbeider for å finne en løsning som alle kan være fornøyde med når valgene skal gjennomføres, sier styreleder i Region Midt-Norge, Joar Kirkeslett, til TV 2 Sporten.

Johannessen har holdt en lav profil i norsk idrett etter en eposttabbe gjorde at han måtte trekke seg som idrettspresident i 2007.

- Hyggelig
Nå vurderer han å vende tilbake til håndballen.

- De siste dagene har jeg fått et ønske fra mange hold om jeg kan stille som kandidat til presidentvervet. Dette er selvsagt hyggelig, og dette vil jeg nå tenke grundig gjennom. Vi er flere som forsøker å få til en god diskusjon om hva som er en god løsning, sier den nåværende lederen i NHF Region Øst.

Askøyværingen ønskes velkommen tilbake av mannen som etterfulgte ham som håndballpresident.

- Karl-Arne har gjort en strålende jobb i håndballforbundet og Norges Idrettsforbund tidligere. Så det kan være en grei løsning, sier Arne Sverre Modahl.