Premier League
Premier League

Godt betalt borteseier

Fristende oddsspill fra den irske eliteserien, der Cork City møter en skadeskutt motstander.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

Spillforslag 17. april, frist kl. 20.25:
87 Reims - Nimes H 1,80
97 Dundalk - Cork City B 2,10

Totalodds: 3,78

Hjemmeseier i skjebnekampen
Ligue 2. Rent bunnoppgjør mellom to lag som ser ut til å ha funnet formen i tide. Reims med kun ett tap på de syv siste, mens Nimes har snudd sin vonde trend med tre seirer på de fire seneste. Midtbanespiller Gragnic mangler for vertene. Gjestenes minst ineffektive spiss Ayite har selskap av et par langtidsfraværende midtbanespillere på skadelisten.

Reims er tradisjonelt et habilt hjemmelag. I denne meget viktige kampen kunne de vært klarere favoritter, 1,80 kan forsøkes.

Vertene med omfattende mannskapsproblemer
Irsk Premier League. Dundalk er nyopprykket. Syv poeng etter like mange kamper er som forventet, alle innkassert mot de tre andre lavest plasserte lagene. Sliter med en rekke spillere som er enten usikre eller uaktuelle til denne kampen. I verste fall mangler det seks faste, og det i en tropp som allerede er tynn og sårbar for fravær.

Cork åpnet skuffende, men har tatt ti poeng på de fire seneste. Poengfangsten er omtrent den samme på hjemme- og bortebane, noe som også var tilfelle da laget endte på femteplass forrige sesong. Ingen nevneverdige bekymringer utover spissen O'Neill, som måtte ut med en smell i ankelen sist.

Bortelaget burde vært klarere favoritter i utgangspunktet, og mot et betydelig redusert vertskap må 2,10 med.

Vurdert av Magnus Wattne