drammen_ulykke
drammen_ulykke

Srirung og Laudim (18) døde trolig av drukning

Det var 18-åringene Laudim Thaqi og Srirung Sing som døde da bilen de satt i havnet i Drammenselva.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I en pressemelding opplyser politiet at Laudim Thaqi (18) fra Nedre Eiker og Srirung Sing (18) fra Drammen trolig døde av drukning.

Siktelsen står

De to ble funnet omkommet etter en utforkjøring ved Drammen havn natt til lørdag 11. april. En 18 år gammel mann er i politiets varetekt og er siktet for å etterlate personer i hjelpeløs tilstand.

- Politiet vil fortsette etterforskningen av hendelsen. Siktelsen mot den overlevende opprettholdes i forhold til bilbrukstyveri og å ha forlatt to personer i hjelpeløs tilstand, heter det i politiets pressemelding.

- Var i sjokk

Politiet understreker at det så langt ikke er noe som tyder på at det skal ha skjedd noe straffbart i forbindelse med selve utforkjøringen.

De tre ungdommene havnet i vannet etter en utforkjøring. 18-åringene kjørte en stjålet bil, og den ene av dem kom seg ut. Først to døgn senere meldte han fra om bilulykken.

18-åringen skal ha forklart at han fikk sjokk da bilen havnet på sju meters dyp. Dette skal også være årsaken til at han ikke kontaktet politiet før.