COMEBACK: Sandra Lyng Haugen er snart klar med nytt album, og er nå også singel.
COMEBACK: Sandra Lyng Haugen er snart klar med nytt album, og er nå også singel.

Sandra gjør comeback

Sandra Lyng Haugen lover røff musikk.

Etter en lang pause fra rampelyset er Sandra Lyng Haugen igjen klar for å gi ut sin egen musikk.

Er Sandra en B-kjendis? Stem henne opp eller ned på KjendisNorge

Single i sommer

- Sandra planlegger et nytt album til høsten og er muligens klar med en single allerede i sommer, forteller manager Merethe La verdi til «God kveld Norge»

- Hun synger fortsatt på norsk, og det blir en pop-plate med rnb touch. Releasedato er ikke satt enda, men vi regner med i august-september. Og så kommer det mulig en single til sommeren, sier La Verdi

Les også: - Jeg har hatt det tøft

Tøff stil

- Det blir røffere. Musikk man får lyst til å danse av. Danse og føle seg glad og kul, har Sandra tidligere fortalt «God kveld Norge».

- Da jeg var med på Idol så ble det veldig mye press og jeg følte at jeg måtte gå inn i en rolle som ikke var ekte, fortalte Sandra til «God kveld Norge» i høst.

Sandra Lyng Haugen ble allemannseie da hun slo igjennom som 16-åring i «Idol». Hun hadde suksess med singelen «Sommerflørt» og var trekkplaster i programmet «Isdans» på TV 2.

Har hatt det vondt

- Det forrige albumet mitt var veldig trist. Det handlet om vonde ting. Det er kanskje det som skjer noen ganger - at man skriver låter som terapi hvis man har hatt det vondt, fortalte Sanda.

- Men nå har jeg veldig lyst til å lage låter som kan få folk i godt humør. Jeg har veldig lyst til å lage låter som kan få jenter til å få bedre selvtillit og være stolt av den de er, sa artisten.

På Twitter? Følg «God kveld Norge» her
«God kveld Norge» er tilbake 25. april kl 21.40 på TV 2

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk ut «God kveld Norge»