linni (Foto: Arkiv Scanpix)
linni (Foto: Arkiv Scanpix)

- Jeg orker ikke mer svik og løgn

Gravide Linni Meister gråter av fortvilelse.

«Jeg orker ikke mer svik og løgn. Jeg orker faen ikke å kaste bort flere tårer på en som aldri lærer! Jeg prøver å ikke gråte for babyen min sin skyld, men det går ikke!», skriver Linni Meister på bloggen sin.

Les også: - Puppene mine bare vokser og vokser
Blogg: Hjemme hos Linni

Gravid

Linni Meister har den siste tiden fått mye oppmerksomhet etter at det ble kjent at hun og forloveden Bernhard venter sitt første barn.

Men ifølge Linni selv er ikke svangerskapstiden like rosenrød som den burde ha vært.

«ALLE tror at jeg har det så jævlig bra og at livet mitt er en dans på roser.. da tar de grundig feil! Uansett hvor mye vondt jeg har opplevd i mitt liv klager jeg aldri, deler jeg aldri problemene mine med noen, og jeg smiler hver dag og prøver å være positiv.», skriver glamoumodellen på sin egen blogg.

Les også: - Håper jeg ikke får en glamourmodell

- Lei av å ofre meg selv

«Mitt privat liv er privat og føler ikke for å dele de vonde tingene med noen, kun de gode. Nå er jeg så lei av å ofre hele meg og ikke få den samme respekten jeg fortjener tilbake.

«Jeg blir så lei meg av å tenke på at kl er 01.48 og istedet for å sove godt og beskymringsfri med et smil rundt munnen i en seng, sitter jeg lys våken på badgulvet og har nettopp blitt skuffet igjen for hundrede gang av en person jeg setter høyest i verden!», fortsetter Linni i blogginnlegget som ble skrevet i natt.

Er Linni Meister en D-kjendis? Stem henne opp eller ned på KjendisNorge

Forelsket

Linni Meister og Bernhard Berntzen forlovet seg under TVNorge-programmet «Wipeout», og har siden det vært gjenstand for debatt etter at Linni kunne fortelle at hun og kjæresten ventet barn.

«Hvor mye skal man tåle og hvor mange ganger skal man tilgi før vedkommende forstår? Åååh, jeg hater å ikke kunne stole på og bli skuffet hver gang jeg reiser! Jeg orker ikke å dra hjem imorgen. Jeg vil bort å slappe av å få ro i sjelen min og glemme alt vondt!», skriver en oppgitt Linni.

- Jeg har problemer som alle andre, sier Linni Meister til «God kveld Norge». Glamourmodellen ønsker ikke å kommentere saken utover det.

Heller ikke Linnis samboer Bernhard Berntzen ønsker å kommentere saken overfor «God kveld Norge».

På Twitter? Følg «God kveld Norge» her
«God kveld Norge» er tilbake 25. april kl 21.40 på TV 2

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk ut «God kveld Norge»