Angivelig kjæreste bekrefter forhold til Gibson

Først gjorde Ron Wood det. Nå gjør Mel Gibson angivelig det samme – nemlig å bryte et langvarig ekteskap for å slå seg sammen med en ung, russisk kjæreste.

Nå er aldersforskjellen mellom Gibson og popsangerinnen Oksana Pochepa «bare» 29 år, der aldersforskjellen mellom Wood og hans Ekaterina er hele 40 år.

– Dette er alvor, og jeg håper at vårt forhold vil bli ekte og sterkt og langvarig, sier 24 år gamle Oksana i et intervju med The Sun, der hun står fram som Gibsons angivelig nye, russiske kjæreste. Der hevder hun også at hun er den mystiske kvinnen som ble fotografert sammen med Mel Gibson på stranden i Costa Rica i mars – noe som førte til spekulasjoner om en forestående skilsmisse.

Men Oksana Pochepas påstander forblir ubekreftede, samtidig som tabloidavisene spekulerer i ytterligere to andre Oksana’er som kan være «den riktige»: Timothy Daltons ekskjæreste Oksana Grigorieva trekkes fram – av intet mindre enn russiske Pravda – mens en annen kandidat som har vært nevnt, er pianisten Oksana Kolesnikova. Sistnevnte avkrefter ryktene på det kraftigste.

Det eneste som er sikkert, er at Mel Gibsons kone de siste 28 årene, Robyn, har søkt om skilsmisse – og at paret ikke har særeie. Dermed kan Mel Gibson risikere å miste halvparten av sin 6,4 milliarder store formue. Onsdag ble den 53 år gamle skuespilleren fotografert vandrende alene på samme stranden i Costa Rica, ukjemmet, med krøllete shorts og et par crocs i hånden. (©NTB)