Film: Elizabethtown, Orlando Bloom og Kirsten Dunst
Film: Elizabethtown, Orlando Bloom og Kirsten Dunst

Med faren i urne

Se Orlando Bloom og Kirsten Dunst i søndagens underfundige komedien.

Han kjente ikke sin far særlig godt, men nå tar han ham med på tur over hele Amerika. I en urne. Drew Baylor (Orlando Bloom) er en mislykket skodesigner som står foran et veiskille i livet da faren hans dør. Drew må reise til Elizabethtown, Kentucky, og bringe faren han aldri riktig kjente hjem til Portland, Oregon, flere hundre mil unna.


Dårlig periode

Men tapet av faren til tross, turen skal komme til å markere slutten på en dårlig periode i Drews liv, og begynnelsen på noe nytt og positivt. På flyturen over halve USA møter Drew (Orlando Bloom) flyvertinnen Claire (Kirsten Dunst) som ser det som sin oppgave i livet å hjelpe mennesker, og ikke bare i jobben.

Claire utfordrer Drew til å endelig bli kjent med faren-selv om sistnevnte kun eksisterer som aske i en urne. Drew tar utfordringen, og tar med faren på en reise gjennom sentrale og sørlige deler av USA der de sammen opplever monumental natur, lokalkoloritt, og "verdens beste chili" i Memphis, Tennessee.


Nye og gamle stjerner

Cameron Crowe viser i "Elizabethtown" frem et stykke Americana vi ikke ofte får se fra Hollywoods Los Angeles- og New York-dominerte verden. I tillegg til Orlando Bloom og Kirsten Dunst, møter vi nye og gamle stjerner som Susan Sarandon, Alec Baldwin og Jessica Biel.

Se filmen "Elizabethtown" på TV 2 Zebra søndag 19. april kl. 20:00.