Henrik Thodesen, Guri Solberg, Morten Ramm, Odd Magnus Williamson og Else Kåss Furuseth spiller dansk overklassefamilie i «Forskrækkelsen».
Henrik Thodesen, Guri Solberg, Morten Ramm, Odd Magnus Williamson og Else Kåss Furuseth spiller dansk overklassefamilie i «Forskrækkelsen».

Guri og Morten parodierer «Festen»

Se første episode av «Torsdag kveld»-skrekkfilmen.

Guri Solberg, Morten Ramm, Else Kåss Furuseth, Odd-Magnus Williamson og Henrik Thodesen er godt i gang med humorsatsningen «Torsdag kveld fra Nydalen».

Kveldens gjesteprogramleder er Edvard Schultheiss fra «Himmelblå».

Parodierer «Festen»

I kveld presenteres blant annet «Forskrækkelsen», en parodi på den danske filmen «Festen». I sketsjen spiller komigjengen en dansk overklassefamilie - som selvsagt snakker dansk - og blant familiemedlemmene finner vi to incestoffere, samt Mongopelle - spilt av Morten Ramm - som bor i kjelleren og får aldri være med i familiebesøk.

Ramm legger press på «Himmelblå»-Kim

Morten Ramm ser sitt snitt til å få vite hvordan det går med hans populærer karaterer Kim fra NRK-serien «Himmeblå» og utsetter skuespilleren for sin egen form for utpressing i sofaen. I tillegg til å lede programmet er Edvard med i ulike sketsjer, både som Kim karakteren som havner på en øy full av Oluf karakterer samt en andre roller.

Else Kåss Furuseth tar steget ut og spiller Mira Craig - artisten som gjør alt selv. Hun trekker sine egne tenner, og når hunden ikke spiser opp maten sin, tar Mira seg av det.

Odd-Magnus Williamson debuterer med artistnavnet «Dr. Laban», i tillegg til en utgave av Petter Pilgård fra «Paradise Hotel».

Og ellers blir det gjensyn med bloggjentene, «God morgen Nydalen» og andre morsomme skjetsjer og innslag.

Norges første humorgruppe

«Torsdag kveld fra Nydalen» er Norges første humorgruppe, og showene består av innspilte sketsjer, samt sketsjer som fremføres live foran et publikum.

- Det har aldri vært noen humorgrupper i Norge. I Sverige og USA har de mange grupper som har vart lenge, men i Norge har det bare vært duoer: Bye & Rønning, Bård & Harald, Ylvis, sier Morten Ramm, også kjent fra «Manshow».

Se «Torsdag kveld fra Nydalen» klokken 22.30 på TV 2!

Les mer om «Torsdag kveld fra Nydalen» her!