MOTE EKSPERT: Modell og moteblogger Hanneli Mustaparta gir deg de beste motetipsene for våren. Her i et bilde fra Nina Jarebrinks tidligere i år. (Foto: Halvor Pedersen/Stella pictures)
MOTE EKSPERT: Modell og moteblogger Hanneli Mustaparta gir deg de beste motetipsene for våren. Her i et bilde fra Nina Jarebrinks tidligere i år. (Foto: Halvor Pedersen/Stella pictures)

Her er Hannelis beste motetips

MTV-programleder og Espen Linds kjæreste avslører sine beste tips for våren.

Hanneli Mustaparta (26) har jobbet som modell i en årrekke, og tok tidligere i år over som programleder på MTV Norge etter Charlotte Thorstvedt (22).

PAR: Espen Lind og samboeren Hanneli Mustaparta under Spellemannprisen
  tideligere i år.
PAR: Espen Lind og samboeren Hanneli Mustaparta under Spellemannprisen tideligere i år.

Gitarkamerat-kjæreste

Mustaparta er kjent som kjæresten til Espen Lind (37), og er en av Norges mest brukte modeller - og kvinnen bak en svært populær moteblogg.

Til «God kveld Norge» avslører nå Hanneli sine heteste motetips for våren.

En stram jeans

- Skal man kjøpe noe nå, burde det være en stram jeans som sitter pent. Men den må brukes med høyhelte boots eller høyhelte sko. Jeans er fint til hverdags, men det er noe med å komme opp i høyden med slike sko og bli litt elegant. Det er veldig viktig at jeansen har fin passform, sier Hanneli til «God kveld Norge».

Modellen, bloggeren og programlederen kommer også med tips om andre basisplagg til årets vårgarderobe.

- For kanskje et halvt år siden kom blazeren for alvor inn i motebildet. Den trenger ikke ha store skulderputer som på 80-tallet, men den må ha et pent snitt. Da blir man både elegant og litt markert. Det kan også være kult å brette den opp i ermene og ha en enkel t-skjorte under, sier hun og legger til:

- Man kan jobbe ut fra jeansen, blaseren og t-skjorten når man skal finne andre plagg til garderoben.

- Blazer passer alle

Selv om hun kan shoppe i flere storbyer når hun pendler mellom Oslo, New York og Stockholm, sier hun at det ikke er så vanskelig å finne plagg som dette.

- Noen tror nok det er vanskeligere enn det virkelig er. En blazer og jeans passer uansett alle.

Sover på det

Det er en ting Hanneli gjerne bruker litt ekstra penger på.

- Jeg synes det er verdt å bruke litt ekstra penger på et par fine sko. De som koster litt mer, holder seg nemlig litt lengre enn de billige, sier modellen.

- Det er viktig å kjøpe plagg man faktisk kommer til å bruke. Jeg har gjort den feilen et par ganger, og har lovet meg selv at jeg aldri skal gjøre det igjen. Når jeg ser et plagg jeg har veldig lyst på, bruker jeg å holde det av, eller sjekker om det er flere enn et eksemplar av plagget, og så sover jeg på det. Hvis jeg ikke klarer å la være å tenke på plagget morgenen etter, så går jeg tilbake og kjøper det, avslører trendeksperten.

På Twitter? Følg «God kveld Norge» her
«God kveld Norge» er tilbake 25. april kl. 21.40 på TV 2
Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk ut «God kveld Norge»