
Forrett - Sørlandet
Lettrøkt sjøkreps, pannestekt sjøkreps, blomkålkrem, piperade og sjøkreps-sitrongresskum.
Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Lettrøkt sjøkreps
8 sjøkreps, levende
salt og pepper
olje og smør til steking
½ rød chili
1 kvast estragon
½ hvitløk
saft av ½ lime
4 sjøkreps klippes opp langs ryggen, renses og snittes dypt i kjøttet. Fjern klør og hode, men ta vare på dem. Brett ut sjøkrepsene langs snittet med skallet på. Røkes i 3 min. i røkepanne eller aburøk. Saltes og pepres. Bakes i ovn i 4-6 min. på 180 °C.
For å lese eldre artikler må du logge inn eller registrere en TV 2 Konto
Det er gratis å registrere seg og du får da tilgang til hele arkivet vårt.
Artikkelen er oppdatert