Klapper sirkuset sammen for Britney?

Faren til Britney Spears har søkt tillatelse fra retten til å utvide datterens «Circus»-turné – i håp om å ta den til Europa og Australia også.

Britney Spears er halvveis i den 49 konserter lange turneen som skal ta henne gjennom USA, Canada og en sving innom Storbritannia.

Pappas håp var å utvide den med flere europeiske land, Australia, og kanskje en ny runde hjemme i USA. Men det kan de dårlige tidene sette en stopper for, melder People.com.

– Det har ennå ikke blitt avgjort om det er gjennomførbart å utvide turneen til runder i Europa og Australia. Det vil bli bestemt i tiden fremover, etter at alle har sett analysen og ut fra økonomien og dollarkursen, sier rettskomissær Reva Goetz i Los Angeles Supreme Court etter en diskusjon med Jamie Spears og hans advokater bak lukkede dører.

Selv elsker Britney å være tilbake på scenen, sier en kilde nær henne til People: – Helsemessig blir hun bedre for hver uke, det er utrolig. Britney var drivkraften bak ønsket om å turnere i utgangspunktet. (©NTB)