Nyhet1   MiniShovedbilde
Nyhet1 MiniShovedbilde

Fra Hitman 47 til Mini Ninjas

IO Interactive utvikler Mini Ninjas for Ubisoft

IO Interactive, IOI, har tydeligvis fått altfor få harde pakker av nissen de siste årene så de går nå for litt mer barnevennlige spill. Etter voldseposene til Hitman og Kane & Lynch er det spillet Mini Ninjas som står på tapeten.

I Mini Ninjas styrer du helten Hiro (SupahHiro ref: Heroes) som selvfølgelig er en liten ninja in spe. Han blir beskrevet som den siste personen man kan tro skal redde verden, men, tro det eller ei, det er akkurat det han må gjøre.

Den onde Samurai Warlorden, som selvfølgelig skal ta over hele verden, transformerer uskyldige skogsdyr til en quote ” an army hell bent on world domination”.

Hiro og hans venner må kjempe seg gjennom varierende terreng som bambusskog, snødekte fjell og skumle slott før han forhåpentligvis ender opp ved den Onde Samuraiens Fortress of Doom, som forøvrig ikke høres ut som et koselig sted.

Nyhet - MiniS
Nyhet - MiniS

Under spillets gang kan du benytte deg av hjelp fra dine ninjavenner (det ryktes om at det blir bl. a. Futo, din beste ninjavenn med litt lavt tyngdepunkt), magi og special moves.

Spillet har en utpreget tegneserieaktig stil. Alt fra hovedpersonen og fiender til bakgrunner er veldige fargerike og tydelige.

Mange er kritiske til at IOI nå velger å lage en helt annen type spill, men jeg ser ingen grunn til at de plutselig skal slutte å levere kvalitet. Spillet ser ut som et morsomt eventyr/slåsspill og det er bra nok for meg.

Hvis du er en ekte gamer så skal du ikke tenke på om det står 3+ eller 18+ på spillcoveret når du velger spill.

Mini Ninjas har en planlangt lansering iløpet av høsten 2009 og kommer på følgende plattformer: Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii, Nintendo DS and Games for Windows.