KOMIDEBUTANT: Guri Solberg debuterer som komiker i den kommende programserien «Torsdag kveld fra Nydalen». (Foto: Tore Waskaas)
KOMIDEBUTANT: Guri Solberg debuterer som komiker i den kommende programserien «Torsdag kveld fra Nydalen». (Foto: Tore Waskaas)
Guri Solberg er høygravid og lykkelig.
Guri Solberg er høygravid og lykkelig.

- Uvant å bli så stor og tung

- Men jeg er veldig lykkelig som gravid, sier Guri Solberg.

Den travle programlederen og komikeren Guri Solberg blir mamma for første gang i juli.

- Jeg føler meg ekstremt heldig

Guri gleder seg veldig til å innta mammarollen, men innrømmer at det er rart at magen vokser og vokser. Hun har derfor vært svært aktiv i påskeferien.

- Jeg har fått trent masse! Jeg er veldig lykkelig som gravid, og føler meg ekstremt heldig. Samtidig er det uvant å bli så stor og tung. For å kjenne meg vel, er det derfor kjempegodt å få svetta og bevega seg. Riktignok med mye lavere intensitet enn jeg vanligvis trener, men akk så godt likevel, skriver hun i bloggen sin.

Etterlengtet ferie

Guri er aktuell som programleder i «Det store korslaget» og komiker i «Torsdag kveld fra Nydalen», så påskeferien ble en etterlengtet pust i bakken der hun fikk tilbringe mer tid med ektemannen.

- Jeg har vært masse sammen med kjæresten min. Vi er så mye på farten til vanlig, at det å ha rolige dager hvor vi er sammen fra morgen til kveld er så fint, skriver Guri i bloggen sin.

- Andre herlige ferieaktiviteter er soving, se på «Presidenten», rusle på tur og spise gode middager. Nei, vet du hva - jeg har kost meg sånn!

Les mer på Guri Solbergs blogg!

«God kveld Norge» er tilbake 25. april kl 21.40 på TV 2

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»