Erik Mykland  (Foto: Schrøder, Tor Erik/SCANPIX)
Erik Mykland (Foto: Schrøder, Tor Erik/SCANPIX)

Myggen sikter seg inn mot Tromsø

Men veteranen kan få problemer med å komme med på laget

Kristiansand (TV 2 Sporten): Erik Mykland er i full trening og trolig bare uker fra et comeback i Tippeligaen. 37-åringen har ikke noe håp om å være i troppen mot Aalesund søndag, men kampen mot Tromsø 26.april er datoen Start-trener Knut Tørum håper på å ha 37-åringen i troppen.

- Jeg vet faktisk ikke når det blir. Jeg føler fortsatt at jeg har et stykke igjen til kampform så det blir opp til trenerne, men jeg må føle at jeg er sterk nok til å være med på det.

- Du har beskrevet vinteren som en jojo-opplevelse i forhold til det å være skadet. Føler du selv at du er inne i en stabil periode nå?

- Ja, men jeg er redd for å si det for da skjer det plutselig noe. Jeg har noenlunde kontroll hvordan jeg skal trene for å holde kroppen i sjakk. Jeg kan ikke trene akkurat likt som en 20-åring.

Hard konkurranse
Men selv Erik Mykland må finne seg i at konkurransen i Start er i ferd med å bli hard. Spillere som Solomon Owello, Petter Bruer Hanssen og Christer Kleiven har bidratt til at Start har overrasket så langt denne sesongen. Det gleder mer enn det bekymrer Myggen.

- Det er bare helt glimrende. Når man er 37 år og har fått lov til å spille fotball igjen for den klubben jeg liker best så er det veldig gøy at det fungerer. Jeg føler at jeg kan være en back up. Når det ikke fungerer og de trenger meg så kan jeg være der