Camilla Herrem (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)
Camilla Herrem (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)

Herrem blir i Byåsen

Landslagsspilleren undertegner ny toårskontrakt med trønderne.

Trondheim (TV 2 Sporten): I går ble det kjent at Byåsens trener Geir Oustorp fortsetter i klubben neste sesong og i dag kom beskjeden om at en av hans viktigste spillere også forlenger. Etter å ha vært i tenkeboksen helt siden årsskiftet valgte Camilla Herrem to nye år i Trondheim.

- Det at vi mest sannsynlig beholder hele laget neste sesong betydde mye for meg. Jeg mener vi helt klart har alle forutsetningene for å bli Norges beste lag på kvinnesiden, sier Herrem til TV 2 Sporten.

- Hvor viktig var det for din avgjørelse at Geir Oustorp fortsetter som trener?

- Jeg hadde egentlig bestemt meg før hans avgjørelse kom, så for meg betydde det ikke noe. Men for klubben Byåsen var det viktig at han tok en sesong til, sier Herrem.

Kan kjøpe seg fri
I kontrakten har Herrem fått gjennomslag for at hun kan avslutte kontrakten etter det første året. Men det koster.

- Det at kontrakten kan avsluttes etter en sesong var viktig for meg. Nå har vi blitt enige om en kompensasjon hvis jeg går til en annen klubb i løpet av kontraktsperioden, sier Herrem.

Snorroeggen neste
I Byåsen er man selvfølgelig strålende fornøyd med at en av de største profilene blir med videre.

- Vi har jobbet lenge med dette og nå er de siste detaljene på plass. I løpet av uka vil kontrakten med Camilla bli undertegnet av partene, sier daglig leder i Byåsen, Torbjørn Balstad, til TV 2 Sporten.

Allerede i morgen skal Byåsens ledelse i møte med Gøril Snorroeggen der tema er ny kontrakt. Den langtidsskadde spilleren er ventet tilbake skadefri i løpet av sommeren og klubben vil mer enn gjerne ha henne med videre.

- Camilla og Gøril har vært vårt hovedfokus når vi nå forlenger kontraktene. I morgen skal vi ta oss en grundig prat så håper vi at vi blir enige ganske kjapt, sier Balstad.