Frode Kippe  (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)
Frode Kippe (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)

- Ekstra surt å tape for Vålerenga

Men Frode Kippe tror Lillestrøm vil reise seg

Lillestrøm - Vålerenga 1-2 (0-1)

Åråsen (TV 2 Sporten): Frode Kippe legger ikke skjul på at det tredje hjemmetapet på rad mot Vålerenga gjør vondt.

- Det er sure tap, og det var ekstra surt i dag. Vi gjør en fryktelig dårlig første omgang, vi kommer litt i andre, men klarer ikke få det viktige første målet og da blir det tøft.

- Hva er hovedproblemet til Lillestrøm nå?

- Det er jo å få seieren, da. Vi virker litt redde utpå her. Spesielt i første omgang. Vi tør ikke helt spille den fotballen vi har gjort tidligere i vinter og i starten av sesongen. Vi blir forutsigbare og vi er ikke helt oppe i Vålerenga, men jeg synes vi skjerper oss litt etter pausen og vi presser på for å få 1-1, men så får Vålerenga 2-0 og da blir det tøft.

- Er ikke dette nesten like ille som sesongstarten i fjor?

- Poengmessig er det jo det. Vi har to poeng på fire kamper, og det er ikke bra. Men vi har vært innom mye positivt i starten. Vi hadde to gode kamper til å begynne med, og en veldig dårlig kamp i Ålesund. I dag er vi heller ikke helt på topp, men i perioder spiller vi brukbart. Så jeg føler ikke vi er nede i en sump og at det er kort vei opp igjen. Jeg tror vi kan snu dette her ganske fort.

- Men det smerter ekstra å tape for Vålerenga?

- Ja, de tapene her er ekstra sure, og det var det i dag også. Det er ikke noe artig å tape de kampene her. Du merker det er trøkk på tribunene og det betyr mye for mange folk.

- Den scoringen din er slik som de store superspissene gjør. Hvor henter du den fra?

- Jeg sjekket om det var offside, men jeg så ikke linjemannen vinke. Og da regnet jeg med at keeperen var på halvdistanse, så da gikk ballen akkurat over. Det var greit det.

- Touchen var følsom?

- Ja, det var en sånn midtstoppertouch.

- Men er det noen trøst?

- Nei, i dag er det tungt uansett.

Her kan du sjekke hvordan Olivier Occean forklarer selvmålet:

301642

Se høydepunktene fra kampen her:

301623