Molde  (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)
Molde (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)

Molde flyr videre

Tippeliga og 2.divisjon på mandagens dobbel.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

Spillforslag 13.april, frist kl. 17.55:
64 Molde-Sandefjord (0-1) H 2,35
77 Ullern-Skarbøvik H 2,15

Totalodds: 5,05

Ny hjemmeseier i rosenes by
Tippeliga. Molde står som eneste lag med full pott etter tre serierunder. Nå må det sies at motstanden ikke har vært den skarpeste, men det skal ikke ta fra dem de gode prestasjonene. Molde har vært solide både offensivt og defensivt. På papiret er heller ikke dagens motstand den verste, og sjansene er gode for en ny trepoenger. Mattias Mostrøm (a) ble skadet på torsdagens trening, og er uaktuell. Det betyr at fjorårets toppscorer Jose Mota (a) er tilbake fra start. Ellers ingen nye problemer med mannskapet for trener Kjell Jonevret.

Sandefjord ledet til det gjensto fem minutter i 1-1-kampen hjemme mot Fredrikstad sist. Det var et fair resultat i et jevnt oppgjør, sjansestatistikken endte 3-3. Fire poeng på tre kamper er man nok rimelig fornøyde med i hvalfangerbyen. Trener Patrick Walker stiller trolig med uendret mannskap.

Molde har imponert, selv om de ikke har hatt det tøffeste programmet så langt. Hvor gode de er, får vi først svar på når motstanden blir skarpere. Med den formen de har vist, bør Sandefjord være en grei oppgave. Vi spiller H med 0-1 fra start.

Undervurdert vertskap
2.divisjon avdeling 2. Ullern er tilbake på tredje høyeste nivå, etter å ha vunnet sin avdeling i 3.divisjon foran Frigg i fjor. Da ble samtlige 11 hjemmekamper på eget kunstgress vunnet. Laget fra beste vestkant har lavest budsjett i årets 2.divisjon, men har likevel hentet inn en håndfull forsterkninger for å supplere de mange egenproduserte talentene. De to siste treningskampene endte begge med 2-4-tap. Foruten en del individuelle feil foran begge målene, har laget vist mye bra i vinter.

Skarbøvik tok turen opp fra nivået under ett år tidligere, og nykommerne imponerte stort med tredjeplass ved sesongslutt i fjor. I likhet med vertene består laget hovedsakelig av unggutter som har gått gradene i klubben. Siden forrige sesong har gjestene blant flere mistet forsvarsspilleren Vattøy, som garantert vil bli savnet.

Begge lagene har slitt med en del skader i oppkjøringen, gjestene aller mest. Vi tror det er Ullerns tur til å flyte på den gode bølgen fra opprykkssesongen i denne premieren, mens gjestene vil få en forsmak på den vanskelige andresesongen. 2,15 må med.

Vurdert av Magnus Wattne og Tage Barstad