Mesto  (Foto: TV 2/)
Mesto (Foto: TV 2/)
Albue  (Foto: Canal+/)
Albue (Foto: Canal+/)

Genoa blødde for poengene

Genoa og Giandomenico Mesto ofret helsen for tre poeng mot Juventus.

Genoa - Juventus 3-2

Juventus måtte vinne mot Genoa for å henge med Inter i toppen, men Torino-laget feilet da Inter for en gangs skyld avga poeng.

Barcelona-kjenningen Thiago Motta ga Genoa ledelsen en kanpp halvtime ut i kampen. Etter 41 minutter fikk Giandomenico Mesto ned for telling etter en duell med Pavel Nedved. På reprisen kunne man tydelig se at Nedved traff Mesto i ansiktet med albuen sin. Blodet sprutet, og Mesto måtte forlate banen like etterpå.

Minuttet før hvilen fikk Juventus straffespark. Alessandro Del Piero scoret et av karrierens mest arrogante mål da han trillet ballen med sneglefart i motsatt hjørne av der Genoa-keeper Rubinho lå og sprellet.

Genoa slo tilbake sekunder seinere. Nok en gang var det Motta som scoret. Headingen var av det vakre slaget. Buffon var lamslått vitne til at ballen dalte ned i krysset bak ham.

Vincenzo Iaquinta har omsider begynt å finne formen i Juve-trøya. Landslagsspissen utlignet til 2-2 seks minutter før slutt, og det så ut til at Juventus skulle klare å snu kampen.

Raffaele Palladino og Genoa svarte umiddelbart. Juventus-forsvaret sov i timen da Marco Rossi ble spilt igjennom. Rossi spilte ballen uselvisk til Palladino, som trillet ballen i tomt bur.

Inter leder med ti poeng sju serierunder før slutt.