Trine Rønning (Foto: SCANPIX)
Trine Rønning (Foto: SCANPIX)
Trine Rønning (Foto: Foto: Erlend Aas / SCANPIX )
Trine Rønning (Foto: Foto: Erlend Aas / SCANPIX )

Rønning: - Håper jeg slipper keeperplassen

Trine Rønning har lite lyst til å stå i mål når Stabæk møter Røa mandag.

- Jeg tror det ordner seg slik at jeg slipper å være keeper. Jeg har mest lyst til å spille ute når det er en så viktig kamp som serieåpningen mot Røa, sier Trine Rønning til TV 2 Sporten.

Etter at Stabæks førstekeeper Ingrid Hjelmseth skadet seg på La Manga, og andrekeeper Silje Lofthus også er skadet, har Stabæk fått et keeperproblem. Et alternativ Stabæk-trener Jan Aksel Opsahl Odden vurdere er å sette midtbaneveteran Trine Rønning eller den danske landslagsspissen Maiken Pape mellom stengene.

Ikke bekymret
Til tross for at Rønning har stått noen kamper mellom stengene, er hun altså ikke så klar for å prøve seg igjen. Stabæk-trener Odden jobber nå med å få en dansk keeper, som for øyeblikket ikke spiller for noen klubb, over til mandag.

- Jeg tror det ordner seg. Enten løser det seg med Maiken bakerst og Melissa på topp. Eller så kommer den danske keeperen tidsnok og redder oss, tror Rønning.

Melissa bedre
Landslagsspiss Melissa Wiik har forøvrig slitt med skade i foten de siste månedene. Hun skal være på bedringens vei, men det er usikkert om hun rekker kampen mandag.

Se hva som blir løsnngen på keeperproblemene når Stabæk tar i mot Røa på Nadderud og sparker Toppserien i gang mandag 13. april. Kampen sendes direkte på TV 2 fra 14.30.