PETERBOROUGH MANAGER: Darren Ferguson styrer skuta. På bildet prater han med sin mer berømte fra Alex.  (Foto: DARREN STAPLES/REUTERS)
PETERBOROUGH MANAGER: Darren Ferguson styrer skuta. På bildet prater han med sin mer berømte fra Alex. (Foto: DARREN STAPLES/REUTERS)

Stoler på Fergie junior

League One på fredagens dobbel.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

Spillforslag 10.april, frist kl. 13.55:
42 Southend-MK Dons H 2,25
49 Peterborough-Cheltenham (0-1) H 1,67

Totalodds: 3,76

Hjemmeseier på Roots Hall
League One. Lee Barnard ble matchvinner på straffe for Southend i 1-0-seieren borte mot Huddersfield lørdag. Seieren var fortjent, og det var den tredje strake trepoengeren. Etter seier i 11 av de 14 siste kampene, har de meldt seg på i playoffstriden. Manager Steve Tilson har få problemer med mannskapet, og stiller trolig uendret.

MK Dons vant 2-0 hjemme mot Brighton sist. Etter en svak periode har de rotet vekk en direkte opprykksplass, og må trolig håpe på playoff. Navarro (m) er suspendert, mens Cummings (f) og Chadwick (m) er tilbake. Toppscorer Wilbraham (a) er usikker, mens Tore Andre Flo (a) er tilgjengelig igjen for manager Roberto Di Matteo.

Southend holder sin solide form, og vi tror på en ny trepoenger hjemme på Roots Hall.

Posh på vei mot opprykk
Legue One. Sir Alex Fergusons sønn, Darren Ferguson, har stor suksess med Peterborough. Toppscorer Craig Mackail-Smith sørget med sine to mål for 2-1-seier borte mot Oldham lørdag. Det var den syvende strake seieren for Posh, som ser ut til å gå mot opprykk til Championship. De har en fem poengs luke til Millwall, og kun to poeng opp til serieleder Leicester. Tom Williams (f) er ute for sesongen etter kneskaden sist, og blir erstattet av Shane Blackett. Ellers stiller Ferguson trolig uendret.

Cheltenham røk 0-1 hjemme mot Leyton Orient lørdag. Det var nok spikeren i nedrykks-kisten for tabelljumboen, som med 13 poeng opp til trygg grunn trenger et mirakel for å overleve. Nå er påsken forsåvidt tiden for sånt, men de er i praksis nede. Manager Martin Allen har innsett det, og må klare seg uten Hammond (a), mens Low (m) er tilbake fra karantene.

Peterborough er det store formlaget i divisjonen, mens Cheltenham i praksis er fortapt. Vi spiller H med 0-1 fra start.

Vurdert av Tage Barstad