Svart påske for hockeygutta. Skjærtorsdag ble det 2-5-tap for Slovakia.

Zuccarello  (Foto: IMRE FOELDI/EPA)
Zuccarello (Foto: IMRE FOELDI/EPA)

Landslaget er på VM-oppkjøringsturné i Øst-Europa og i Ungarn ble det to tap. Heller ikke i Slovakia åpnet det godt for de norske iskrigerne.

På tampen av en jevnspilt første omgang tok slovakene føringen. Midtveis i midtperioden gikk vertene opp til 2-0, før Andreas Martinsen reduserte og ga Norge nytt håp.

Det håpet ble effektivt sluttet i løpet av de neste minuttene. Kort tid etter at Norge hadde redusert til 1-2, hadde nemlig hjemmelaget scoret to kjappe og gått opp i 4-1. Da var kampen avgjort.

Fem minutter før full tid fikk vertene 5-1, før Mats Zuccarello Aasen avsluttet på hederlig vis ved å sørge for 2-5.

I den siste kampen mot Ungarn var det utvisningsminuttene som ødela for Norge. Torsdag var det bare ett mål, det siste, som kom i undertall. (©NTB)