Humor
Humor

Her er videoene du aldri glemmer

Len deg tilbake og le deg skakk i hjel av våre aller morsomste klipp.

Torsdagsklubben

Da «Torsdagsklubben» startet opp igjen i høst var det etter en fire år lang pause. I løpet av de fire årene har det skjedd mye og for å vise hvor lei seg de var for at de ikke hadde fått vitse om de forskjellige tingene laget Silje, Thomas og Otto rett og slett en sang om det hele.

265919

Torsdag kveld fra Nydalen

Frekkis-Arne alias Henrik Todesen fra «Torsdag kveld i Nydalen» lagde sin egen versjon av Arnies frekkisvise. Frekkis-Arne er forøvrig mer opptatt av personvern enn noe annet:

- Jeg lager låter om folk jeg treffer, og jeg er jævlig opptatt av å skåne dem. Men jeg driver ikke å pirker borti ord.

293417

Golden Goal

Hver uke tester Henrik og Johan fra «Golden Goal» ut nye kombinasjonssporter, sporter som representerer fremtiden. For å teste ut biljard med en litt ny vri fikk gutta med deg eksalpinistene Finn Christian Jagge og Tom Stiansen.

De fikk begge elektroder festet til armene, i andre enden av elektrodene stod Johan Golden. Han kontrollerer til enhver tid når og hvor mye strøm gutta skal få.

281059

Hjelpekorpset

«Hjelpekorpset» har i to sesonger hjulpet det norske folk med både små og litt større ting. Noen ganger har Solveig og Helén på en pedagogisk måte forklart seerne svaret på deres spørsmål fra hjelpekontoret.

Andre ganger har de sett at det må litt sterkere midler til enn som så. Et eksempel på det var da de to fikk spørsmål om de kunne forklare de forskjellige tex mex-rettene.

275789


Espen Eckbo

Før Espen Eckbo laget «Tett på tre», jobbet han med en TV-serie som aldri ble fullført. I vinter presenterte han for tv2underholdning.no en eksklusiv sketsj fra det uferdige og skrinlagte prosjektet. Her kan du se Espen som svensk hore.

275832