DRAMATISK: Josh Hartnett og norske Sophia Lies stevnemøte i Hollywood endte på sykehus i Hollywood. Nå er skuespilleren i hardt vær igjen.
DRAMATISK: Josh Hartnett og norske Sophia Lies stevnemøte i Hollywood endte på sykehus i Hollywood. Nå er skuespilleren i hardt vær igjen.

Dro fra sykesenga til fyllefest

Hva synes norske Sofia om kjærestens oppførsel?

Hollywood-kjekkasen Josh Hartnett har de siste månedene datet norske Sophia Lie. 21-åringen er suksessfull modell og har etter det «God kveld Norge» kjenner til i vært på mange fester sammen med Hartnett den siste tiden.

Stevnemøte endte på sykehuset

Men forrige helg fikk et romantiske stevnemøte mellom de to på det legendariske stjernehotellet Chateau Marmont en dramatisk slutt.

Les også: Slik endte norske Sophias Hollywood-date

Josh Hartnett fikk nemlig så store magesmerter, at ambulanse ble tilkalt og han ble kjørt til sykehus i all hast. Og med i ambulansen fulgte selvfølgelig hans norske flamme.

Mens Harnett lå til observasjon på sykehuset , var ikke Sophie den eneste blonde skjønnheten som våket ved hans sykeseng.

I følge nettstedet X17.com fløy nemlig skuespilleren Sienna Miller inn til filmbyen for å se til sin gamle flamme. Filmstjernene har tidligere blitt koblet sammen, og Sienna skal ha vært veldig bekymret for Josh etter at hun fikk meldingen om hans innleggelse.

Stjal vodka

Nå viser det seg imidlertid at Josh ikke har tatt lærdom av mageplagene. Ikke før var han ute av sykehuset, var det på flaska igjen.

Sammen med fire venner festet han fredag på Chateau Marmont igjen. De fikk da høre om en fest i et annet hotellrom.

- De dro til rommet, og selv om de ble fortalt de ikke var velkomne, trengte Josh seg inn, og lot alle vennene stå igjen utenfor. Han tok seg inn til kjøkkenet, og helte seg en tekopp med vodka, sier en kilde ifølge bransjenettstedet Bang Showbiz.

Da han ble spurt hva han holdt på med, sa Josh at han ville helle shots til alle sammen.

- Han drakk tekoppen i en slurk, gikk utenfor døren og brølte «jeg regner med at jeg skylder deg en slurk vodka», sier en kilde til FOX News.

Representanter for Hartnett nekter å kommentere beskyldningene, og kaller dem latterlige.

På Twitter? Følg «God kveld Norge» her
«God kveld Norge» er tilbake 25. april kl 21.40 på TV 2

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»