Steven Gerrard  (Foto: RAFA RIVAS/AFP)
Steven Gerrard (Foto: RAFA RIVAS/AFP)

Sett pengene på Liverpool

Nye Champions League-kvartfinaler på langoddsen.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

Spillforslag 8. april, frist kl. 20.40:
72 Liverpool - Chelsea H 2,10

Totalodds: 2,10

Champions League. Kvartfinale med retur neste uke. Disse to lagene møtes i sluttfasen av denne turneringen for fjerde gang på fem år. Til daglig ligger Liverpool tre poeng foran dagens motstander i jakten på Manchester United og tabelltoppen i Premier League. Inkludert returkampen mot Real Madrid i denne turneringen, står vertene med fem strake triumfer. Stiller uten Mascherano her, midtbanekollega Benayoun er ikke aktuell fra start.

Med unntak av Spurs-kampen har Chelsea levert under Hiddink. Triumfene har stort sett vært så knepne som mulig, og rent spillemessig er det tydelig at laget har mer å gå på. Chelsea gikk, med god hjelp av John Arne Riise, seirende ut av Champions League-duellen mellom disse for et år siden, etter Liverpool-avansement de tre foregående. Drogba (a) er tilbake etter å ha mistet helgens kamp mot Newcastle, kun noen fravær av overkommelig betydning gjenstår.

Liverpool har vist meget solide takter denne våren - spesielt når det virkelig gjelder. Hjemme på Anfield skal sjansen til seier være god nok til å bruke 2,10.

Vurdert av Magnus Wattne