Kaka  (Foto: ALBERTO PIZZOLI/AFP)
Kaka (Foto: ALBERTO PIZZOLI/AFP)

Kaká på vei til Madrid

Den tidligere presidenten i Real Madrid Florentino Pérez, har forhandlet frem en overgang for den brasilianske verdensstjernen Kaká.

Det var den 16. mars han satte seg ved forhandlingsbordet med Milans president Galliani. Overgangssummen er på 600 millioner kroner og skal betales over fire år.

Galliani i Milan bekrefter til den spanske avisen Marca, at de to er hundre prosent enige om en overgangsavtale for midtbanespilleren.

Florentino Pérez kunngjør med dette at han stiller til valg som president i Real Madrid for en ny periode. Med Kaká-kontrakten i lommen styrker har sitt kanditatur kraftig. Den tidligere presidenten venter med å forhandle med spilleren til presidentvalget er overstått. I sivet lurer store klubber som Manchester City og Chelsea.

Skulle Pérez vinne presidentvalget lover han fansen minst en verdensstjerne hver sesong.

Rundt trenerspørsmålet uttaler han seg også til den spanske avisen. Manuel Pellegrini i Villarreal eller Arsene Wenger, er to trenere Pérez har stor sans for.

Først må selvfølgelig Florentino Pérez vinne valget. Skulle han gjøre det tyder det på endringer i klubben. Han har vist stort pågangsmot og startet med å klarere en Kaká overgang til «Los Galacticos».

Det kan jo sees på som en fin inngang til en ny periode som klubbens president.